Nikon Imaging | Norge | Europa


DSLR


Realiser visjonene dine med den hurtige, allsidige og fleksible D750. I en verden der alt er mulig, gir dette kraftige fullformat 24,3 megapiksler kamerahuset deg friheten til å våge.

Full av profesjonell fotograferingsteknologi, og strømlinjeformet for å være kompakt, er det ikke noe som holder dette kameraet tilbake.

Bildebrikken i FX-format gir eksepsjonell bildekvalitet med renere resultater en noen gang tidligere ved høye ISO-verdier. Særdeles følsomme AF-funksjoner, serieopptak med inntil 6,5 bilder i sekundet, og filmopptak i full HD ved 1080/60p, kombinert med en vippbar skjerm for å gi full frihet til å uttrykke seg. Innebygd Wi-Fi gjør det enkelt å dele de imponerende bildene dine i løpet av et øyeblikk.

Les mer


Jakten på det perfekte bildet kan ta deg hvor som helst. Dra dit med D7500 - den digitale speilrefleksen som er laget for å utforske det nye.

Krafig, smart og alltid tilkoblet, gir D7500 den samme bildekvaliteten som den roste D500 - Nikons flaggskip i DX-format. Det er perfekt for dedikerte fotografer som alltid er på jakt etter det neste episke fotografiet, og som vil ha et kamera som kan fange den skjønnheten de ser.

Fanstastisk presisjon. Utrolig ytelse i svakt lys. 4K/UHD video. I tillegg SnapBridge som holder kameraet koblet til smartenheten din, slik at du kan vise verden hva du har tatt.

Les mer


Flaggskipets kraft i DX-formatets størrelse. Strekk deg lenger med D500. D500 tilbyr den samme kraften og presisjonen som storebroren D5, Nikons flaggskip i FX-format. Nikons neste generasjons AF-system med 153 punkter gir enestående bred dekning. Ny bildebrikke og nye lysmålingssensorer sørger for utrolig presis motivgjenkjenning og nøyaktig gjengivelse av detaljer. Man kan ta bilder i opptil 10 b/s, og bufferen med høy kapasitet gjør det mulig å ta opptil 200 NEF (RAW)-bilder i én lynkjapp serie. Denne kombinasjonen betyr at du kan ta bilder med maksimal bildekvalitet i utrolige 20 sekunder. Og med D-film kan ambisiøse filmskapere bruke kameraet til å ta opp HD-filmer i 4K- eller UHD-kvalitet i opptil 29 minutter og 59 sekunder.

Les mer


Slipp løs kreativiteten. La ideene flomme. Nye Nikon D5600 er klar til å skape magiske øyeblikk, som f.eks. å fange skyggespillet når solen står høyt på himmelen, eller gjøre filmopptak fra spennende vinkler. SnapBridge holder kameraet koblet til en smartenhet slik at du kan dele inspirerende bilder direkte.

Les mer


 

 

Pengene tilbake på et forhåndsbetalt Mastercard®-kort.

Les mer om hvordan det gjøres og hvilke regler og betingelser som gjelder.

Les mer

Finn en forhandler.

Klikk her

Registrer deg nå.

Registrer kjøpet senest 15. februar 2019 for å benytte deg av tilbudet.

Registrer nå

Kontakt oss.

Om tapt Mastercard®
+44 203 327 1991

For spørsmål om registreringen, kontakt
nikon@claim-lookup.com

For generelle spørsmål om kampanjen
67 82 74 00